Havørredtur med min far

Dejlig fynsk sommer havørred :-)

Mig og min far på tur.

August 2019

En dejlig fisketur med min far, som vi begge har glædet os til, hvor vi ville prøve et stræk i en Å han havde fået lov til at fiske på, men det gav desværre intet denne eftermiddag, så da den gamle var blevet godt træt oh ville hjem, og jeg stadig ikke havde givet helt op endnu, ville jeg selvfølgelige prøve i mit velkendte rende et par timer mere.

Et par fantastiske havørreder :-)

Så afsted igen mod et andet vandløb, og på trods lidt manglende tiltro, nedbør og vandstand skulle der fiskes, jeg går stille og roligt i gang med fiskeriet, de første par strækninger sker der absolut intet, men der jeg lander til et snævert 45 graders sving med bare lidt dybde i, hamre en god fisk endelig på wobbleren, og en kort fight kunne begynde og inden jeg fik set mig om lå den sikkert i nettet, en flot sommerfisk på 1,85kg 52cm, kort efter landede jeg endnu en fin fisk på 47cm.

Så igen en fantastisk dag ved de fynske Åer.

Knæk & bræk derude !!

 

Sølvmedaljer fra den Fynske Å

Havørred på 65cm & 2,8kg - Genudsat

Havørred når de står flottest :-)

Juli 2019

Manglende nedbør & vand temperaturer over det normale, samt mange soltimer og en ret kraftig grødevækst havde gjort fiskeriet nærmest umuligt mange steder i vores mindre Åer, meeen!! spinnekæppen stod derhjemme og var rigget op til narrestreger, så hvorfor ikke prøve et par timer, den første tur gav kun et par småfisk, men Jeg skræmte dog en rigtig stor fisk som lavede en voldsom trykbølge og var pist væk nedstrøms.

Havørred på 55cm & 1,8kg - Genudsat

Aftenen efter skulle atter brug...es ved åen i forsøget på om den var klar, Jeg går i gang og fisker lystigt derudaf og fortsætter et godt stykke nedad strækket, da jeg kommer til stedet hvor jeg skræmte fisken fra igår, kaster ud og har en meget forsigtig makering på snurrebassen fra OGP-Paint, kaster derfor ud igen og den forsøger sig igen / Måske fejlhug - Først 3 gang bliver gennemløberen taget med et smæld, og tiden stod stille, hvor stor er den egentlig ?? for den går pænt dybt i svinget og fighter rigtigt godt, meeen luften går dog relativt hurtigt ud af ballonen og jeg kan nette denne fine havørred på 65cm og 2,8kg, turen gav endnu en havørred på 55cm og 1,8kg,

Begge fisk blev genudsat igen efter et par hurtige knips med kameraet, med et gensyn for øje.

En fantastisk tur trods den lave vandstand !!

Knæk og bræk derude !!

 
© Copyright 2019 / All Right Reserved
 
Mvh. Allan Nielsen